Microdermabraziunea

Recunoscuta de esteticieni si dermatologi – ca fiind: cel mai eficient tratament dermato-cosmetic, de REMODELARE A SUPRAFETEI PIELII adica de CURATARE PROFUNDA A PIELII. – tratament cosmetic bland, mai eficient ca un peeling chimic si mai putin riscant ca un lifting. = metoda NON- INVAZIVA de curatare a epidermei- consta intr-o exfoliere blanda si eficienta a celulelor moarte din stratul cornos, precum si a impuritatilor de la suprafata pielii, incurajand astfel pielea sa se regenereze in mod natural (prin stimularea productiei de noi celule bazale epidermice).Ca urmare. pielea se va tranforma intr-un ,,burete”- ce va absorbi de 4 ori mai repede si mai eficient tratamentul cosmetic obisnuit.

Avantajele metodei cu varfuri de diamant:

De obicei,rezultatele apar imediat dupa prima sedinta – straturile interne ale pielii reactioneaza imediat: se reactiveaza producerea de noi celule bazale, sanatoase ce vor inlocui celulele moarte / tesuturile imbatranite eliminate. Pielea devine: fina, cu textura sanatoasa, uniforma, clara, capata luminozitate si stralucire. Devine un ,,burete” – ce va absorbi de 4 ori mai repede si mai eficient tratamentul cosmetic obisnuit. In timp dupa efectuarea unui set de 4-6 sedinte, efectele se cumuleaza fiind potentate si de regenerarea colagenului.

Durata/frecventa tratamentului:
Se poate face sub forma de: cura, ori inlocuie peeling-ul obisnuit in toate tipurile de tratament. Procedura dureaza:
– In jur de 30 minute (doar fata)
– 1 ora (inclusiv gat si decolteu). Se recomanda o serie de 4- 6 tratamente ( pentru a atinge un maxim de performanta, si pentru a permite pielii sa se regenereze in mod natural).

Pauza intre sedinte:1 saptamana ( pentru rezultate optime).

Sedinte de intretinere: Se poate repeta 1 sedinta /3-4 luni, ori seria de 4- 6 sedinte / 12- 16 luni
Microdermabraziunea se recomanda pentru:

Se poate folosi pe orice tip de ten sau orice parte a corpului imbatranita.

1. Diferente de textura ale pielii – uniformizeaza pielea, o face fina

2. Tenul afectat de soare – reface

3. Tenuri imbatranite – indeparteaza stratul superior de celule moarte adica tesutul imbatranit, impuritati si stimuleaza functiile celulare, care in mod natural incetinesc ca urmare a imbatranirii.

4. Hiperkeratoze ( ingrosari ale pielii), piele tabacita

5. Stratul cornos de pe talpi – indeparteaza

6. Vergeturi – unele

7. Discoloratii/ hiperpigmentari superficiale (pete de soare, pete de batranete, pete rosii, pete maronii ) – corecteaza

8. Acnee (comedoniana /retentionala/papulo-pustuloasa): curata extrem de bine porii delatati incarcati, punctele negre, punctele albe, urmele lasate de acnee ori varsat de vant, semne, cicatrici superficiale ( folosirea regulata a microdermabraziunii previne aparitia punctelor negre si albe).

9. Riduri (fine sau mai adanci):

  • Imbunatateste circulatia sanguina- locala, crescand aporul de O2 si nutrienti catre celule.
  • Imbunatateste circulatia limfatica- locala, accelerand astfel eliminarea toxinelor ce cauzeaza aparitia edemelor.
  • Stimuleaza functiile celulare- care in mod natural incetinesc ca urmare a imbatranirii
  • Pregateste optim pielea, pentru absorbtia agentilor activi naturali. (Ridurile de expresie – nu pot fi eliminate)

Contraindicatii:

Contact

Pentru programari si informatii completează formularul.