Cavitatia – aliatul siluetei tale

Preocuparea pentru aspectul fizic nu lasa loc de exceptii, iar cand vine vorba de aspectul fizic kilogramele in plus pot fi eliminate fara prea multe sacrificii. Pentru a mentine un bun echilibru, trebuie sa va asigurati ca dieta dumneavoastra este variata, va furnizeaza substantele nutritive de care corpul are nevoie si este atat placuta, cat si satisfacatoare, fara riscuri de a induce dezvoltarea unor boli.
Cheia unei siluete de invidiat este echilibrul alimentar, dar daca totusi ati acumulat un surplus in anumite zone aliatul de incredere este CAVITATIA, tratamentul prin care se poate elimina grasimea localizata in anumite zone ale corpului. Procesul stiintific de cavitatie presupune formarea unor bule in interiorul unui vid. Acelasi efect se realizeaza in tesutul adipos, cu ajutorul undelor ultrasunete de joasa frecventa care produc bule cavitationale ce desfac membranele adipocitelor. Grasimile astfel eliberate sunt eliminate treptat din organism, prin sistemul circulator si cel limfatic. Vorbim deci despre “o slabire” in centimetri, nicidecum despre slabire in kilograme.
Tratamentul de cavitatie este un tratament multifazic care cuprinde mai multe etape: impachetari corporale in tunel cu infrarosu, rolul acestei proceduri este de a pregati tesutul adipos. Cea de-a doua faza cuprinde cavitatia, ultrasunetele actionand asupra celulelor prin efect termic si prin efect mecanic, astfel celulele de grasime se desfac si elibereaza trigliceridele, care sunt colectate de sistemele circulator si limfatic. Iar la final presodrenaj cu functia de a drena materialului celular eliberat in urma ultrasunetelor cavitationale.
Remodelarea corporala ne ajuta sa ne sculptam trupul, dar avem nevoie de mai multe sedinte pentru a obtine rezultatele dorite, astfel grasimile acumulate de-a lungul timpului nu pot fi eliminate intr-o singura sedinta. Alimentatia joaca un rol important, asadar pe parcursul tratamentului se recomanda o alimentatie echilibrata, o hidratare corespunzatoare, se evita consumul de grasimi si prajeli. In caz contrar, consumul lor conduce la acumularea de toxine in organism.
Alege o metoda simpla, non-invaziva si relaxanta pentru a obtine rezultatele mult visate.