Electrostimulare

Este o procedura sigura si simpla, prin care micro-curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze.
Aceasta stimulare creeaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.
De fapt, electrostimularea este un fitness intensiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta pierzandu-se intre 1-4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate). In plus, ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muschii devin mai fermi, iar grasimile sunt eliminate.
In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la o incredibila scadere in centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, facand-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei. Senzatia pe care o ai cand faci electrostimulare este foarte placuta, relaxanta asemeni unui masaj.
O sedinta de electrostimulare dureaza pana la 45 de minute, timp in care muschii sunt lucrati cu contractii de diverse intensitati. Primele efecte vizibile apar, cel tarziu, dupa a treia sedinta, dar dupa 12 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri remarcabila. Dupa un tratament de aproximativ 25 de sedinte se obtine un efect similar cu cel din urma unei liposuctii. Insa este foarte important ca aceste sedinte sa fie efectuate pentru inceput fara pauza, cu o frecventa de minim 3 sedinte pe saptamana. Dupa ce ne-am modelat corpul dupa plac, pentru intretinerea siluetei este suficienta o sedinta la 7-10 zile.

Contact

Pentru programari si informatii completează formularul.