Oxigen hiperbaric

Oxaderm este un aparat revoluţionar care se bazează pe cosmetică evolutivă. Oxaderm are 2 funcţii, ambele având ca scop final hidratarea puternică şi instantanee cu efecte vizibile imediat. Aceste doua funcţii sunt: – oxigenul hiperbaric – dermoporaţia Oxigenul hiperbaric Întregul nostru organism are nevoie de oxigenare şi cu cât celulele sunt mai bine oxigenate cu atât organismul este mai sănătos. O oxigenare insuficientă poate duce la dezvoltarea agenţilor patogeni. Comparînd efectele şi acţiunile până la eliminarea ridurilor, ameliorarea acneei, curăţarea şi reducerea vergeturilor. Vitaminele, acidul hialuronic, antioxidanţii pătrund în straturile profunde ale pielii printr-un process non invaziv, blând şi fără dureri.
Dermoporaţia numită şi mezoterapia virtuală este o procedură de înfrumuseţare bazată pe impulsuri electrice care creează canale pentru principiile active din seruri, astfel încât pătrund exact acolo unde trebuie să acţioneze pentru ca rezultatele oxigenului hyperbaric asupra tenului vedem că pe lângă liftingul instantaneu şi ultrasăturarea cu principiile active din seruri prin tratamentul cu oxygen hyperbaric ne menţinem tenul sănătos, iar dacă e sănătos rămâne şi tânăr pentru o perioadă mai mare de timp sau ridurile apar mai greu. Tratamentul cu oxygen hyperbaric este singurul care nu are nicio contraindicaţie. Printre efectele tratamentului cu oxygen hyperbaric menţionăm şi regenerarea puternică a celulelor, diminuarea să fie imediate şi de durată. Dermoporaţia este un procedeu non invaziv, fără efecte adverse sau dureri care reuşeşte să crească permeabilitatea celulelor până la de 400 de ori mai mult. Efectele dermoporaţiei sunt urmatoarele:hidratare puternică, direcţionarea principiilor active către interiorul celulei fapt care duce la stimulare de colagen şi elastină, deci lifting, atenuarea până la eliminarea ridurilor, aspect luminos şi revitalizat al pielii, vindecarea vergeturilor, eliminarea defectelor pigmentare, reducerea celulitei.
Tratament facial complet cu Oxaderm: Demachiere, Tonifiere, Peeling, Aplicare serum, Mezoterapie virtuala, Tratament oxigen hiperbaric, Masaj facial, Presopunctura, Crema de final, la care iti mai adaugam si un tratament lifting facial – 15 min, cu efect anti-aging ce ajuta la remodelarea conturului fetei si gatului si lupta impotriva grasimilor localizate la nivelul fetei (gusa, obraji).

Contact

Pentru programari si informatii completează formularul.