Cosmetica

Tratamente Naturys
Produsele Naturys sunt create in laboratoarele de cercetare Bema Cosmetici (Italia), o companie cu peste 40 de ani de experienta in cosmetica profesionala. Naturys este un brand de produse si tratamente cosmetice profesionale certificate BIO, 100% naturale, special create pentru a minimaliza riscul de aparitie a alergiilor cutanate.
Tratamente A Natural Difference
Este indicat ca masajul sa devina parte din viata noastra de zi cu zi. Recomandam cu incredere minim o sedinta de masaj de relaxare saptamanal si efectele sunt imediate. Pe langa o piele fina si ferma masajul ne asigura un sistem imunitar puternic si un organism mai sanatos. Masajul ajuta totodata la calmarea durerilor, reducerea stresului si obtinerea unei stari de bine a organismului.
Oxigen hiperbaric
Întregul nostru organism are nevoie de oxigenare şi cu cât celulele sunt mai bine oxigenate cu atât organismul este mai sănătos. O oxigenare insuficientă poate duce la dezvoltarea agenţilor patogeni.
Microdermabraziunea
Recunoscuta de esteticieni si dermatologi – ca fiind: cel mai eficient tratament dermato-cosmetic, de REMODELARE A SUPRAFETEI PIELII adica de CURATARE PROFUNDA A PIELII..