Tratamente corporale

NATURYS SLIMMING EVOLUTION

Produsele Naturys utilizeaza extracte de origini naturale/vegetale, obtinute din plante cultivate 100% bio. Concetratia principiilor active este in medie de cinci ori mai mare decat a altor produse de pe piata astfel incat rezultatele obtinute in urma acestor tratamente sunt vizibile mai repede si se pastreaza mai mult timp.

In momentul in care ne dorim de rezultate indiferent ca vorbim de un tratament pentru tonifiere sau un tratament pentru drenaj si fermitate, noi recomandam Masajul cu produsele Naturys!

Tratamentul pentru drenaj si fermitate Naturys are la baza principii active extrase din Chonduris Crispus, sare din Marea Moarta, Centela Asiatica si Ulei de Floarea Soarelui.

Vorbim despre un tratament cu actiune hidratanta, emolienta, actionand impotriva retentiei de lichide. Pe langa proprietatile benefice de detoxifiere ajuta la eliminarea toxinelor si a lichidelor in exces creand un efect de tip sauna.

Efectele benefice ale acestui tratament constau in:

Tratamentul pentru tonifiere Naturys are la baza principii active extrase din Sacha Inchi, Arbolele de Piper (Piper Roz), Centella Asiatica.

Tratamentul pentru tonifiere restructureaza si protejeaza pielea, hidrataeaza, reconstituie si intareste bariera naturala a pielii. Este un tratament care se adreseaza unei pieli sensibile, deshidratate si uscate. Acizii grasi Omega-3 continuti de prodesele folosite in tratament actioneaza asupra pielii protejand-o impotriva hipersensibilitatii, deshidratarii si inflamatiei si au proprietati antioxidente.

Efectele benefice ale acestui tratament constau in:

Tratamentul anticelulitic Naturys are la baza principii active extrase din Ardei, Citrus Aurantium (Portocal Amar), Coffea Arabica.

Substantele activatoare continute de acest tip de tratament, maresc cantitatea de sange care circula intr-o anumita regiune prin intermediul procesului de vasodilatare capilara, favorizand procesul de absorbtie percutanata a substantelor active. Datorita ingredientelor active naturale este un tratament cu efecte pe termen lung care combate celulita si depozitete de grasime, eliminanand aspecutul inestetic de coaja de portocala.

Efectele benefice ale acestui tratament constau in:

Toate cele trei tratamente din categoria Slimming Evolution pe care le gasiti la noi in salon dureaza 50-60 de minute si sunt efectuate in 3 pasi:

Pasul 1 – Aplicarea Exfoliantului Hidra Peeling

Pasul 2 – Activarea – prin aplicarea Gelului Activator

Pasul 3 – Masaj

Pentru obtinerea rezultatelor dorite sunt recomandate 2 tratamente pe saptamana timp de 4-5 saptamani. Apoi se recomanda 1 tratament la 2 saptamani pentru intretinere.

Contact

Pentru programari si informatii completează formularul.