Despre noi

POVESTEA INSPIRE STUDIO
LOCUL ÎN CARE CONTEZI TU

Știi momentul acela în care te uiți în oglindă și îți spui: “Îmi place de mine!” sau “Mă simt specială!”? Acele momente în care ai atât de multă încredere în tine, momente în care te apreciezi pentru ceea ce ești și ceea ce faci. În 2013, am pornit la drum cu visul de a crea cât mai multe astfel de momente memorabile pentru cei care ne trec pragul. In plus, ne-am dorit ca aceste momente de rasfat sa fie cat mai naturale si conforme cu principiile unui stil de viata sanatos.

Alexandra Dumitru și Oana Bârlea sunt cele care au pus bazele acestor saloane, care sunt în plină dezvoltare. Am ajuns sa fim o familie, o gașcă de oameni faini, oameni care ne spun azi “că s-au regăsit”, că “fac parte dintr-o familie”, un mediu unde viețile lor “se schimbă așa cum n-ar fi îndrăznit să viseze”. 

De aici ne vine împlinirea ca antreprenori și ca oameni. Știm că am făcut diferența în viața cuiva. Pentru asta ne trezim dimineața și o luăm de la capăt și mergem entuziasmate la muncă. Pentru că știm că datorită nouă și a ceea ce am creat împreună, o mulțime de oameni sunt fericiți. Mai întâi echipa și mai apoi clienții mulțumiți care revin și ne aleg pe noi iar și iar.

Inspire Studio este locul în care clienții sunt cei mai importanți. Cei care trec pragul saloanelor Inspire Studio spun că au parte de o experiență minunată și pleacă mereu cu zâmbetul pe buze, relaxați și plini de energie. Inspire Studio e locul de unde se încarcă de bine, de energie pozitiva, unde învață să se aprecieze mai mult, unde își găsesc momentele de liniște, relaxare într-o zi agitată sau stresantă, locul de unde pleacă fericiți, locul unde au încredere în specialisti pentru că știu că vor primi cea mai bună soluție pentru ei indiferent dacă e vorba de îngrijire corporală, cosmetică, coafor sau masaj.

Principiile pe care ne bazam :

Inspiratia e sentimentul care te incearca atunci cand ne vizitezi
Natural si sanatos este stilul de viata pe care il promovam
Seriozitatea cu care tratam fiecare dorinta, ne recomanda sa fim prima ta alegere
Pasiune de a gasi frumusetea in tot ceea ce ne inconjoara
Increderea ta este importanta pentru noi, tocmai de aceea, folosim tehnologii la cele mai inalte standarde
Respect pentru tine, pentru noi, pentru comunitate
Emotia cu care traim, alaturi de tine, povestea TA

Ce spun clientii nostri

Echipa InspireStudio

elements-summer-sale-banner-NK5W2VA_leaf_5.png

Alexandra Dumitru

Estetician

Adina Isaila

Tehnician Maseur

Alexandra Vieru

Cosmetician

Roxana Cilea

Manichiurista

Maria Cavaleru

Hair Stylist