„Curatare” interioara

Vitalitatea de odinioara s-a pierdut , dureri de cap si somnolenta imediat dupa mese copioase, pot fi semenele acumularilor de toxine in corp. Detoxifierea poate  reduce incidenta de aparitie a numeroase probleme de sanatate, cum ar fi oboseala cronica, imunitatea scazuta, alergiile, durerile de cap, scaderea capacitatii de concentrare sau mancarimile pielii.
Primul pas spre detoxifierea corpului este, evident, reducerea încãrcãturii toxice. Nu este nevoie sa apelam la diete drastice, ne putem relaxa si detoxifia corpul in acelasi timp.  Specialisti ne indeamna sa alegem solutii optime,dar si practice prin care combinam  utilul cu placutul.
Detox Spa este un aparat profesional de detoxifiere a organismului care are la baza principiul tratamentului prin ioni, intr-o maniera simpla si placuta, accelereaza  detoxifierea naturala a organismuli. La nivelul talpilor sunt reprezentate toate organele interne. Detoxifierea organismului cu aparat Detox Spa urmareste canalele  de comunicare ale organelor si accelereaza procesul natural de eliminare a toxinelor. Aparatul functioneaza printr-un flux de ioni pozitivi si negativi, acestia creeaza  un camp ionic ce accelereaza procesele naturale de detoxifiere.  Particulele de impuritati si toxine sunt incarcate la randul lor pozitiv sau negativ, fiind atrase astfel spre exteriorul corpului.
Detoxifierea este asigurata si vizibila. Desigur ca alimentatia echilibrata favorizeaza detoxifierea, fructele precum casele proaspete, fructele de padure, pepenele galben, ciricele,kivi, papaya, pepenele verde si mango sunt o algere excelenta, dar si broccoli, spanaul, conopida sau morcovi contribuie la „curatarea” organismului.
Se recomanda evitarea consumului de sare de bucatarie, cafeina, aditivi , indulcitori artificiali,alcool si zahar, toate acestea reprezentand potentiale toxine ce pot afecta functionarea organismului.
In saloanele de specialitea, dotate cu aparatul Detox Spa, expertii vor interpreta la finalul procedurii rezultatul in functie de deseurile metabolice eliminate.
Elibereaza-ti corpul intr-o maniera smart!
sursa: www.csid.ro
          www.sfatulmedicului.ro
          www.rowe.ro