Fermitatea bustului

Studiile arata ca primul lucru pe care barbatii il privesc la femei nu sunt ochii si nici buzele ci bustul, iar acestia considera ca fiind cea mai atragatoare pare a corpului feminin. Dar cum arata sanii perfecti in viziune lor? Probabil ati spune ca cei mari sunt preferati, ei bine nu este asa, preferati sunt aceia care ni se potrivesc perfect.
Campioanele sanilor mari sunt purtatoarele din Marea Britanie , iar italiencele sunt la polul opus, dar recordul pentru cei mai mari sanii naturali il detine o femeie din America, acestia cantarind 58 de kg. Indiferent daca suntem purtatoare de sani mici sau mari, importanta este frumusetea si sanatatea lor.
Fermitatea bustului este oferita de colagen, odata cu inaintarea in varsta organismul produce din ce in ce mai putin colagen, tesutul adipos si glandele mamare contribuind si acestea la alcatuirea sanilor. Pentru a preveni imbatranirea lor alimentatia echilibrata si controlul greutatii corporale sunt necesare.
Alta modalitate pentru mentinerea sanilor este folosirea unui produs cu factor de protectie solara si evitarea solarului.
Preocuparea pentru decolteul care atrage toate priviriile le-a framantat pe doamne si domnisoare inca din cele mai vechi vremuri. Acestea s-au folosit de fel si fel de metode pentru a obtine reultate spectaculoase de la masare sanilor pana la imbaieri in lapte si miere, dar cosmetica moderna ne ofera astazi o solutie reala si naturala. Nu ne referim aici la niciun fel de tinctura sau alte masti si preparate homemade ci va prezentam un tratament testat de specialisti. Continand purextractul de boabe de mazare , uleiul de masline , uleiul de orez si cel de migdale, dar si principiile active BIO toate intr-un singur tratament care confera efect de lifting, hidrateaza pielea si reda elasticitatea. Tratamentul Naturys Lifting pentru sani promite cresterea volumului sanilor in medie cu 27% si efect de lifting pana la 18% dupa o singura aplicare.
Nu exista contraindicatii , se potriveste perfect atat femilor tinere pentru a preveni, dar si celor mature pentru a redobandi aspectul initial.

In consecinta a avea sani frumosi si mai ales naturali nu mai este un vis de neatins, putem recurge la solutii eficiente fara a fii nevoite sa apelem la chirurgi.

Fii smart si unica!

Articol redactat de Alexandra – estetician Inspire Studio