Fii in armonie cu pielea ta!

Sezonul cald s-a incheiat, dar el nu a trecut neobservat ci a lasat urme, urme pe pielea nostra. Petele maro aparute in zonele expuse cum ar fi fata, gat si decolteu se datoreaza expunerii la soare fara protectie adecvata. Expunerea excesiva la lumina solara cauzeaza daune de forma foto-imbatraniri.
Pielea umana este compusa din trei straturi din exterior spre intrior: epiderm, derm si hipoderm. In cel mai profund strat al epidermei, se afla melanocitele responsabile pentru producerea melaninei. Melanina se ridica la suprafata pielii si aici se intalneste cu razele UVA si oxigenul, astfel se produce pigmentarea directa.
Cauzele petelor maro pot fi de natura hormonala, in special pe parcursul sarcinii, dar si genetica si nu in ultimul rand expunerea la soare.
Ei bine acestea pot deveni o amintire. Iata de ce este compatibil cu tine tratamentul de iluminare. Acesta are la baza extracte organice, nu agreseaza pielea pastrandu-i pH-ul natural. Gratie concentratiilor de principii active precum extractul de rodie, bogat in acid elagic este un inhibator asupra melanogenezei. Betadina reduce fenomenele de iritatie, arbutinul are proprietati de depigmentare si gluconolactona potrivit pentru pielea delicata si sensibila, avand functii atioxidante minimizeaza efectele vizibile si nocive ale soarelui.
Tratamentul de iluminare reduce daunele cauzate de razele UV si previne foto-imbatranirea. Principiile functionale folosite au proprietati anti-imbatranire, deorece cresc productia de colagen dermic, acid hialuronic si fibroblasti.
Fii in armonie cu pielea ta!