Mainile – cartea de vizita a femeii

Mainile sunt cartea de vizita a femeii fara doar si poate, iar accesoriul cel mai potrivit este manichiura ingrijita, bine executata. Expunere la soare si neprotejarea mainilor in anotimpul rece pot face ca acestea sa para imbatranite prematur avand aspect inestetic. Pentru a evita acest lucru putem folosi creme hidratante, dar cum sa ne protajam unghiile pentru a nu le degrada si usca?! Unghiile exfoliate apar ca rezultat al utilizării îndelungate a lacurilor de unghii, expunerii repetate la solvenţi agresivi cum sunt cei din agenţii de îndepărtare a lacului de unghii. Udarea si uscarea repetata, expunerea la detergenti duce la aparitia unghiilor casante.

Pentru persoanele care au contact prelungit cu apa solutia este purtarea manusilor de cauciuc. Uleiul de porumb, vitamina A si D3 sunt ingredientele care ajuta la insanatosirea unghiei, iar acestea le gasesti in produsele profesionale ”Jessica”. Fie ca alegi manichiura colorata sau iti doresti un tratament pentru unghii, produsele sunt ”prietenele” tale pentru ca nu contin Formaldehide, Toulen si DBP.

Noua tehnologie lansată reprezintă un hibrid între gelurile şi lacurile de unghii, oferind o culoare fantastică, care rezistă între 3 si 4 saptamani şi se usucă în doar cateva secunde, ofera unghiei naturale un plus de rezistenta fara a-i afecta sanatatea.

”Frumusetea este gloria femeii” , iar daca iti doresti sa o pastrezi vreme indelungata, te asteptam sa determinam impreuna ce se ”asorteaza” cu tine.